Irina tekee liikkeesämme hoitoja.

JALKAHOIDOT:

Perusjalkahoito 75 min. 65 €. Kylvetys, kynsien leikkaus ja viilaus, kynsinauhojen siistiminen, känsien/kovettumien poisto, hieronta, kynsien lakkaus.

Jalkahoito ja varpaankynsien kestolakkaus 135 min. 105 €. Kylvetys, kynsien leikkaus ja viilaus, kynsinauhojen siistiminen, känsien/kovettumien poisto, hieronta sekä kestolakkaus.


KÄSIHOIDOT:

Virkistävä käsihoito 30 min. 45€. Hoito sisältää kynsien viilauksen, kynsinauhojen siistimisen, kylvetyksen ja hieronnan.

Beauty Inn -hemmotteluhoito käsille 75 min. 65€. Hoito sisältää kynsien viilauksen, kynsinauhojen siistimisen, kylvetyksen, parafiinikäsittelyn, kuorinnan, naamion ja hieronnan.


KASVOHOIDOT:

Hoidot tehdään Ekopharman Mustaherukka, Tyrni, Vadelma tai Karpalo- hoitolinjoilla. Jokaiselle asiakkaalle valikoidaan sen hetkisen ihon kunnon mukaan oikeat hoitotuotteet. Hoidoissa käytämme suomalaista Ekopharman ihonhoitosarjaa. Ekopharma on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Tuotteilla on avainlipputunnus osoituksena korkeasta kotimaisuusasteesta. Animalia on myöntänyt tuotesarjalle Leaping Bunny -tunnuksen osoituksena sitoutumisesta eläinkokeettomaan kosmetiikkaan ja kaikki Ekopharman ihonhoitotuotteet sopivat myös vegaanelle. Ekopharma-tuotteille on myönnetty suomalainen FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun. Hoitotuotteet ovat hyvin tehokkaita ja hyvin siedetty luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja herkkäihoisille.


Tuotelinjat: Herukka Sensitive -hoitolinja rauhoittaa ja vahvistaa herkkää ja couperosaihoa. Hajusteettomat tuotteet sopii myös atoopikoille. Tyrni Anti-Age on tehokas ikääntymistä estävä hoitosarja joka kirkastaa, vahvistaa, heleyttää ja kiinteyttää ihoa. Vadelma Moisturize Hoitaa ja kosteuttaa pintakuivaa sekaihoa. Erinomainen myös nuoren ihon hoitoon. Karpalo Balance -hoitolinja tasapainottaa talintuotantoa ja vähentää tulehdusta tehden ihosta puhtaan ja raikkaan.


Ihonpuhdistus 45 min. 50 €. Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, ihonpuhdistus mekaanisesti, naamio ja loppuvoiteet.

Marjaisa kasvohoito 60 min. 70€. Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio ja loppuvoiteet. Hoidon aikana tehdään myös rentouttava hieronta.

Ekopharma pH-kuorinta kasvohoito 60 min. 80 €. Alkupuhdistus, höyrytys, pH-kuorinta, naamio, niska/hartiaseudun hieronta, loppuvoiteet. AHA-happoihin perustuvien pH-kuorintojen avulla voidaan uudistaa, kirkastaa ja heleyttää ihoa sekä tasoittaa ihon sävyjä tai sen pieniä juonteita.
PERUUTTAMATTOMISTA AJOISTA VELOITETAAN 70%. PERUUTUS VIIMEISTÄÄN 24 H AIKAISEMMIN.